RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Це зброя: Кива зробив нову заяву з приводу скандального листування з Жириновським, відео

Коментуючи свою "переписку" з лідером Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Володимиром Жириновським, яку зафіксували журналісти, народний депутат від "Опозиційною платформи - За життя" Ілля Кива заявив, що в спілкуванні з депутатами російської Держдуми використовує слова як зброю.

Відео з коментарем народного депутата журналістці "Радіо Свобода" опубліковано на відеохостингу YouTube.

Відповідаючи на питання з приводу переписки з російським політиком Володимиром Жириновським, Ілля Ківа не заперечував, що спілкується з депутатами Держдуми Російської Федерації, і не бачить в цьому нічого блюзнірського.

За словами народного депутата, його мета, як політика, знаходити компроміси. "Сьогодні я намагаюся знайти той компроміс, який допоможе повернути в мою країну мир", - заявив він.


Також Ілля Ківа додав, що як парламентарій використовує свої слова, як зброю, в спілкуванні з депутатами російської Держдуми.

При цьому народний депутат не підтвердив, і не спростував факту листування з лідером ЛДПР Володимиром Жириновським. За словами Киви, в цьому питанні він займає "нейтральну позицію".

Як повідомляв "Апостроф", в прес-службі лідера ЛДПР Володимира Жириновського спростували його переписку з народним депутатом України від "Опозиційною платформи - За життя" Іллею Кивою.