RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Перезавантаження Кабміну: у Зеленського всерйоз задумалися про нову посаду

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що в уряді може з'явитися новий віце-прем'єр в рамках кадрових змін в Кабміні, який буде координувати економічний блок.

Про це він заявив в ефірі програми "Факти тижня" на каналі ICTV

"Абсолютно точно, ми хочемо посилити економічний блок, тому що у нас фокус на залучення інвестицій, і нам точно потрібна людина в уряді, яка буде координувати міністерства економічного блоку, економіки, енергетики, інфраструктури, з фокусом на залучення інвестицій. На те, щоб захистити промисловість. Тому що той стан справ, який є в промисловості, вимагає особливої уваги... Це може бути новий віце-прем'єр", - заявив він.

Також, за його словами, розділять Міністерство ветеранів та окупованих територій, будуть працювати в подальшому як окремі міністерства.

"Ми запропонували цю позицію (міністра окупованих територій - "Апостроф") відомому юристу Олексію Рєзникову, і я не виключаю, що найближчим часом я внесу, а парламент підтримає це кадрове призначення", - розповів прем'єр.

Гончарук також зазначив, що уряд думає посилити соціальний блок, "тому що в країні, в якій понад 10 млн громадян проживає за межею бідності, це питання дуже актуальне".

Детальніше про кадрову ротацію в Кабінеті міністрів, читайте в матеріалі "Апострофа": Зона комфорту в Кабміні закінчилася і будуть дуже серйозні наслідки - Денис Монастирський.