RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Журналісти заявили, що знайшли справжню матір Путіна: опубліковано її фото

У мережі показали фото справжньої матері президента РФ Володимира Путіна, яка в даний момент живе в грузинському селі Метехі.

Знімки в публічний доступ передала польська журналістка Кристина Курчаб-Редліх, яка є автором книги "Вова, Володя, Володимир. Таємниці Росії Путіна".

Журналістці мати Путіна розповіла, що вона народилася в 1926 році в селі Терьохіно біля російського міста Очер. Саме там вона познайомилася з чоловіком на ім'я Платон Привалов.

"Виявилося, що він одружений, про що вона не знала. Вона була вагітна, коли дізналася, що у нього є дружина. Його не було вдома, і йому прийшла посилка від дружини, так вона і дізналася. Вона швидко поїхала до своїх батьків в Терьохіно, і там, в лікарні поруч, народився наш Вова, Володимир Володимирович. Але це був 1950 рік, а не тисячі дев'ятсот п'ятьдесят другий, - говорить журналістка.

Після народження Володимира Путіна вона була в Ташкенті, де познайомилася з грузином, якого звали Георгій Осепашвілі. Після цього вона переїхала в Грузію, а Путіна віддала родичам.

Також раніше журналістка розповіла, що Путіна в дитинстві бив вітчим.