RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Гончарук піде: нардеп анонсував гучні ротації в Кабміні і назвав прізвища

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук нібито написав заяву про звільнення, на позачерговому засіданні Верховної Ради, 4 березня, Кабмін чекає перезавантаження.

Про це повідомив народний депутат України з фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський в Telegram.

"Гончарук написав заяву. Кабмін буде перезавантажений. Прем'єр-міністр Шмигаль. Перший віце - не знайдений. Мінекономіки - Милованов. Мінфін - Уманський. Мін'юст - Малюська. Міносвіти - Новосад. МВС - Аваков", - написав він.

За його словами, нові обличчя будуть оголошені президентом України Володимиром Зеленським сьогодні на засіднні фракції "Слуга народу".

Пізніше він додав, що слідом за міністром фінансів Оксаною Маркаровой буде звільнено главу Державної митної служби Максима Нефедова.

Нагадаємо, що позачергове засідання Верховної Ради в середу, 4 березня, на якому швидше за все розглянуть питання про відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука, може стати спусковим гачком для хвилі ротацій в рядах посадовців чинного Кабміну.

Детальніше про те, хто проходить кастинг на місце Гончарука і у кого найкращі шанси зайняти крісло прем'єр-міністра, читайте в матеріалі "Апострофа": Досвідчений тато замість недбайливого сина: хто стане прем'єр-міністром України замість Гончарука.