RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Кожній жінці - по собачці: мережу підірвали кумедні листівки з політиками до 8 Березня

У мережі представили, як виглядали б вітальні листівки з Міжнародним жіночим днем, який святкують у всьому світі 8 березня, з побажаннями від українських політиків.

Кумедні картинки опубліковано в Telegram-каналі "Украина Сейчас".

Народний депутат від ОТЗЖ Ілля Ківа зображений в образі сексуально-розкутого мачо в плавках і з батогом. "Думаю про тебе на роботі. Чекаю вечора, щоб привітати", - свідчить підпис під листівкою.

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан в строкатій сорочці обіцяє покликати з собою на Сейшели, екс-президент Петро Порошенко нагадує, що з нього шоколадка, а мер міста Києва Віталій Кличко на тлі станції столичного метро каже, що нічого не може сказати, крім слів.

Скандальний народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар, яка порадид пенсіонерці продати собаку, щоб оплатити комунальні послуги, пообіцяв кожній жінці подарувати породисту собачку.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський розповів про сімейні традиції святкування Міжнародного жіночого дня і пообіцяв, що не обділить увагою нікого зі своїх близьких жінок.

Раніше "Апостроф" підготував добірку найбільш невдалих подарунків, які не варто дарувати дівчатам.