RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Як не розгнівати жінку: найгірші подарунки на 8 березня

Уже завтра, 8 березня, Міжнародний жіночий день, в який у всьому світі прийнято дарувати дружинам, мамам, сестрам, дочкам і іншим знайомим жінкам приємні подарунки.

"Апостроф" підготував добірку найбільш невдалих подарунків, які не варто дарувати дівчатам.

Дешеві прикраси

Не треба ставити себе в незручне становище, купуючи в подарунок якісь сережки, брошку або підвіску з низькоякісного металу. Жінка такому подарунку не зрадіє. Особливо, якщо на все, крім золота і срібла, у неї алергія. Такі випадки непоодинокі. Або даруйте щось дійсно варте уваги, або не даруєте прикраси взагалі. Пам'ятайте: альтернативу золоту і сріблу можуть скласти якісні та оригінальні прикраси ручної роботи.

Штучки для кухні

Якщо ваша одержувачка подарунка не будує кар'єру шеф-кухаря і не захоплюється кулінарією просто для себе, дарувати їй сковорідку з тефлоновим покриттям, каструлю або сотейник - свідомо програшний варіант. Забудьте про все, що пов'язано з кухнею. У цей день жінка хоче блищати і почуватись королевою, а не тримати в руках новий набір ножів в обгорткового паперу і робити вигляд, що саме про це вона мріяла.

Дуже особистий подарунок

Навіть якщо ви добре знаєте людину, якій збираєтеся подарувати гарну мереживну білизну - зупиніться і подумайте ще раз. Ви знаєте, якому фасону і матеріалу вона віддає перевагу? А колір? Який у неї розмір? Чи буде обрана вами білизна підкреслювати її фігуру? З таким подарунком є безліч шансів зазнати фіаско.

Все, що пов'язано з схудненням

Боронь вас бог дарувати жінці на 8 березня будь-які товари для схуднення, підлогові ваги або абонемент у фітнес-клуб. Особливо, якщо одержувачка подарунка постійно переживає з приводу свого зовнішнього вигляду і ваги. Вона з легкістю може розцінити це, як натяк на її недоліки, навіть якщо ви нічого такого і не припускали.

Солодощі

По-перше: якщо ви збираєтеся обмежитися тільки лише коробкою Raffaello, або Ferrero Rocher, або будь-яких інших дорогих цукерок - не треба. Такі солодощі не тягнуть на статус повноцінного подарунка, а ось на додаток до основного - легко. По-друге: багато жінок вже з перших днів березня починають думати про майбутній пляжний сезон, про те, як привести в форму своє тіло після довгої зими. Солодощі, в такому випадку, справжнісінька перешкода.

Даремні "пилозбірники"

Йдеться про всілякі сувеніри, статуетки, м'які іграшки і інші. Як і у випадку з каструлями і сковорідками, дарувати жінці на 8 березня сувенір можна тільки в тому випадку, якщо це її захоплення. Якщо вона, наприклад, колекціонує плюшевих ведмедів або статуетки кішок. У будь-якому іншому випадку - не варто. Такий подарунок не принесе ніякої радості. До того ж, він може абсолютно не підійти до інтер'єру.

Побутова техніка

Кухонні комбайни, міксери, мікрохвильовки - речі дійсно корисні. Але, це не той подарунок, який може надихнути жінку в святковий день. Складно відчути себе королевою, коли у тебе в руках чудовий новенький пилосос.

Косметика

Про косметику навіть не думайте, особливо, якщо збиралися подарувати який-небудь (хай і дорогий) антивіковий крем або чудовий засіб для проблемної шкіри обличчя. Тут, як і із засобами для схуднення - подарунки-натяки. Жінка і без них чудово знає про недоліки своєї зовнішності. Не вистачало ще, щоб їй про це нагадували на 8 березня. Крім того, може статися й так, що ваш подарунок, будь то маска для обличчя або супер-крем для повік, просто не підійде її типу шкіри.

Гроші в конверті

Це не кращий варіант подарунка дівчині на 8 березня. Це вульгарно і некрасиво, і говорить про те, що чоловік полінувався або не зміг вибрати подарунок.

Парфуми

Дарувати їх можна тільки в тому випадку, якщо у дівчини закінчується улюблений флакончик, і чоловік купить точно такий же, тобто проявить уважність і турботу. А до недорогих парфумів з розпродажу в магазині домашніх товарів краще навіть не підходити.

Побутова та кухонна техніка. У жіноче свято неввічливо нагадувати своїй дівчині про роботу по дому. Також не можна дарувати і посуд.

Квітка в горщику на думку чоловіків дуже практичний подарунок. Адже зрізані квіти простоять максимум тиждень, а фікус в горщику - багато років. Але дівчатам в більшості випадків за краще отримати в подарунок скромний букет і святковий настрій, ніж квітку, за якою потім потрібно буде доглядати.

Найжахливішим подарунком можуть вважатися кошти для епіляції. Дарувати подібні речі можна тільки в тому випадку, якщо хочеться розлучитися з дівчиною.

Засоби особистої гігієни в якості подарунка - це поганий тон. Це рівнозначно тому, що прямо сказати дівчині, що від неї неприємно пахне.

Речі з інтим-магазину можуть сподобатися далеко не кожній дівчині. Вручаючи подібний порядок, можна назавжди зіпсувати про себе враження.

Побутова хімія. Такі речі купуються не на свято, а під час походу в супермаркет за продуктами.

До 8 березня залишився один день, але багато в останній робочий день перед святом відзначають його з колегами . "Апостроф" зібрав найяскравіші листівки і відеопривітання з Міжнародним жіночим днем.

6 березня чоловіки вітали своїх колег-жінок з наступаючим святом .

Як повідомляв "Апостроф", в Міжнародний жіночий день, 8 березня, в Україні прогнозують дощі, але теплу і весняну погоду.