RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Бандитський карантин: мер Черкас заявив про погрози від людини Зеленського

Мер Черкас Анатолій Бондаренко заявив про погрози від першого заступника глави ОПУ через послаблення карантину у місті з 30 квітня.

Про це він написав у Facebook.

Бондаренко опублікував фото свого телефону, на якому відкрите листування з представником Офісу президента, він останній раз попереджає мера про щось.

"Це не погрози, а останнє попередження. Ми ніколи не погрожуємо, ми діємо. Завтра можете опинитися під картатим пледом, якщо свої таланти не заспокоїте", - пише заступник глави ОПУ.

Мер відповів: "Моя відповідь: Ви забули, в якій країні живете".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що мер Черкас Анатолій Бондаренко, який фактично скасував карантин в обласному центрі з 30 квітня, відповів на відкриття справи.

Також, президент Володимир Зеленський звернувся до мера Черкас Анатолія Бондаренко через рішення міської влади про пом'якшення карантину з 30 квітня.

Нагадаємо, в Черкасах біля будівлі Головного управління національної поліції пройшов мітинг місцевих підприємців і представників національного корпусу Черкас. Люди просять від поліції дозволити малому і середньому бізнесу працювати.