RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Бунт проти карантину в Черкасах: чим закінчиться гучний скандал

Сварка між мером Черкас Анатолієм Бондаренком і центральною владою через дострокове ослаблення карантину в місті може стати плюсом для політика на майбутніх місцевих виборах.

Новий удар по Британії і "псевдовибори" в Польщі: як коронавірус змінює світ (оновлюється)

За інформацією "Апострофа" політтехнологи Бондаренко вже працюють над тим, щоб використовувати скандал в агітації. Як наголошується, вони активно опрацьовують для мера образ "борця з режимом" і навіть придумали гасло, "що складається з одного слова "справедливість", апелюючи до її відсутності під час карантину".

Сам Бондаренко також активно "працює над образом", активно роздає інтерв'ю і вступає в полеміку з представниками центральної влади, в тому числі з президентом Володимиром Зеленським та главою МВС Арсеном Аваковим.

Варто відзначити, що Зеленський в недавньому зверненні передав "полум'яний привіт" меру Черкас і непрозоро натякнув на кримінальну відповідальність для нього. Однак, за інформацією "Апострофа", Бондаренко весь цей час пробув у відпустці за свій рахунок, і спроба залучити його до відповідальності навряд чи увінчається успіхом.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Мерський бунт: чим закінчиться достроковий вихід міст з карантину.