RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Полетів до своєї родини: Зеленський цікаво пояснив візит в Оман

Володимир Зеленський на прес-конференції, присвяченій річниці його інавгурації, заявив, що в Оман в січні 2020 року він літав відпочивати з родиною, проте при цьому провів там ряд важливих зустрічей.

Зеленський назвав поїздку в Оман приватною і зазначив, що оплачував її сам, не брав з собою помічників, главу МЗС і представників Офісу президента.

"Оман це була моя приватна поїздка. У нас була нормандська зустріч, а 30 грудня ми забрали полонених... Далі моя сім'я полетіла в Оман на відпочинок. Вони мають право на це. І у мене були плани провести багато зустрічей на Близькому сході. А в Омані не було навіть посла. Султан ще був в складному становищі і я розумів, що з ним не зустрінуся. У мене можуть бути тільки приватні зустрічі і я як порядна людина розумів, що не можу використовувати державний літак для подорожей в цю країну. Так я полетів в Оман до моєї родини яка оплатила мені номер", - повідомив Зеленський.

В Омані він, за його словами, пробув три доби, а потім сталася трагедія з літаком МАУ, який був збитий в небі над столицею Ірану, Тегераном, і Зеленський повернувся в Україну.

"Я навіть не розумів, хто піднімає це все і навіщо - це приватні речі. Я можу завтра поїхати в Одесу, я ще в душ ходжу і дітей своїх люблю і дружину. Я звичайна людина, як і всі", - резюмував Зеленський.

Як раніше повідомляв "Апостроф", Володимир Зеленський на прес-конференції також заявив, що рішення про те, чи буде він висуватися на другий термін, залежить від рівня його підтримки серед населення України.