RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

​В Офісі президента провели перевірки на коронавірус: опубліковано результати тестів топ-чиновників

Представники Офісу президента здали тести на коронавірус після того, як дружина гаранта Олена Зеленська заразилася COVID-19.

Про це повідомляють на сайті глави держави.

Українська делегація після повернення з Франції в повному складі пройшла ПЛР-тестування на коронавірусну інфекцію. Результати всіх чиновників виявилися негативні.

Відзначають, що в Офісі президента дотримуються всіх заходів безпеки: проводиться регулярний температурний скринінг, є обов'язковими масковий режим і соціальне дистанціювання. А всі співробітники регулярно проходять тестування.

Нагадаємо, що 12 червня політики приїхали з одноденним робочим візитом до Франції. Очолював делегацію віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. До її складу входили керівник Офісу президента Андрій Єрмак, міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, заступник керівника Офісу Глави держави Ігор Жовква та радник президента України Руслан Демченко.

Сам Володимир Зеленський обмежив зустрічі і знаходиться на частковому карантині через виявлення коронавірусної інфекції у першої леді Олени Зеленської.

Як повідомляв "Апостроф", через збільшення випадків захворювання коронавірусом в Україні посилять контроль за дотриманням карантину.