RU  UA

Зеленському вкладають у вуха, що він контролює Київ - Максим Бахматов на Апостроф TV у Руно

Бізнесмен і екс-радник мера Києва Максим Бахматов в інтерв'ю Роксані Руно у програмі "Всьо по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV" заявив, що президент країни Володимир Зеленський повністю не контролює столицю, а Сергій Притула надовго не затримається в політиці.

Про політичну кар'єру Сергія Притули

Бахматов впевнений, що Притули не буде в політиці після місцевих виборів, які пройдуть 25 жовтня.

"Я вам можу сказати, що Сергій Притула точно пішов в політику, але далеко він не зайде, на жаль. Це дуже специфічна історія. Я можу з вами публічно побитися об заклад, що Сергій Притула не піде в політику далі, ніж 25 жовтня. Я його довго знаю і в мене таке відчуття. Якщо я програю суперечку, то буде круто. У мене відчуття, що він здується швидше Вакарчука. Побачите, що "Голос" здується так само, як здулась "Самопоміч". Так само зробить Притула, так як у нього є протоптана доріжка", - заявив він.

Про конфлікт Кличка з Офісом президента

Екс-радник Кличка вважає, що Офіс президента виглядав тупо, коли звинуватив Кличка в корупції і нічого не зробив.

"Коли друга людина в країні, голова Офісу президента, робить гучні заяви про корупцію у вівторок, то в середу людину, яку звинуватили, повинні заарештувати. Якщо такого не відбувається, то хтось із них заговорився. Якщо заговорилась друга особа в державі, то і президент автоматично виглядає кволо. У цій ситуації, людина, яка звинувачує іншу, повинна або посадити її, або вона є дурнем. Коли голова Офісу президента публічно у прямому ефірі звинувачував мера столиці у корупції і потім нічого не зробив, виглядало це тупо. Після цього голову Офісу змінили, проте і новий керівник нічого не робить з тими звинуваченнями", - підкреслив Бахматов.

Про Зеленського

Бізнесмен запевняє, що Зеленський абсолютно не контролює Київ, хоч йому і вкладають у вуха зовсім інше.

"Президент не може не бути успішним в столиці. Але щоб стати успішним, він повинен отримати контроль над столицею. Якщо не буде контролю, то буде дуже багато пригод. Зараз Зеленський абсолютно не контролює столицю. Йому вкладають у вуха, що він контролює, але він явно не контролює. Проблема керівників у тому, що вони набирають в команду людей, за незрозумілими професійними навичками. Якщо брати професіонала-експерта, то він говоритиме правду. Якщо беруть людину, якій довіряють, то вона зробить все, щоб керівнику було комфортно, але не ефективно", - пояснив він.