RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

23 червня

Всі новини

Меркель таємно відвідала Навального під час його перебування в "Шаріте" - Spiegel

Канцлер Німеччини Ангела Меркель таємно відвідала російського опозиціонера Олексія Навального під час його перебування в клініці "Шаріте", де він знаходився після отруєння "Новачком".

Про це пише Spiegel.

За даними видання, візит Меркель проходив у "надсекретному" режимі.

"Той факт, що канцлер сама відвідала опозиційного політика, має бути для російського уряду ключем до того, що Берлін не здасться і дізнається правду", - підкреслюється в повідомленні.

Меркель щодня інформували про стан Навального і про те, як просувається лікування.

Відзначається, що Москва поки заперечує свою причетність до замаху на вбивство в кінці серпня. Замість цього лояльні до держави ЗМІ, а також представники міністерств продовжують поширювати нові теорії про напад на Навального. Іноді заходять так далеко, що стверджують, що Навального отруїли не в Росії, а в Німеччині.

Нагадаємо, раніше уряд Німеччини оголосив, що лабораторії у Франції і Швеції підтвердили, що речовина, використана для отруєння Навального, було формою нервово-паралітичного агента "Новачок".

Як повідомляв "Апостроф", раніше міністри закордонних справ країн-учасниць G7 випустили заяву, в якій засудили отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.