RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Не змогли відрізнити від путінської: "слуги народу" осоромилися з програмою партії, відео

Журналісти "Bihus.info" з метою експерименту звернулися до депутатів Верховної Ради від "Слуги народу" з проханням прокоментувати деякі пункти програми "своєї" партії, надавши для цього переклад на українську мову тез із обіцянок правлячої в РФ путінської партії "Єдина Росія".

Як свідчить відео експерименту, опубліковане на YouTube, народні депутати не виявили підступу і звітували про їх виконання.

Зокрема нардеп Максим Пашковський зауважив, що чув про програму "Якість життя" (один з пунктів "Єдиної Росії") і депутати працюють над її реалізацією. Мовляв, час виконати обіцяне ще є - каденція ще не закінчилася.

Обіцянку путінської партії ввести мораторій на прийняття законів, що збільшують навантаження на сільгоспвиробників, "слуга народу" Євген Брагар теж не сприйняв, як щось чужорідне. Нічого конкретного він, правда, не відповів, проте наголосив на важливості відкриття ринку землі, а потім перевів мову на складність реалізації цих планів через пандемію коронавірусу.

"Я впевнений, що це ми реалізуємо в подальшому", - пообіцяв Брагар.

Народний депутат Святослав Юраш довго розповідав про інвестиційних нянь у відповідь на прохання прокоментувати реалізацію програми "інвестиційний конвеєр", яку процитували з документа "єдиноросів".

Нардеп Андрій Холодов назвав цю програму дуже важливим пунктом, пообіцяв ставити щодо нього питання Кабміну і поскаржився, що процес просувається "не так швидко, як би нам хотілося".

"Слуг народу" не збентежило навіть те, що мова йде про "федеральний (Україна, на відміну від Росії, унітарна країна, -" Апостроф ") інвестиційний конвеєр".

"Ми прийняли в турборежимі закон про концесії, але сьогодні стоїть на порядку денному відстрочка вступу в дію окремих його частин, які стосуються функціонування електронної торговельної системи, через яку всю цю історію треба проводити", - сказав з цього приводу народний депутат Олексій Мовчан.


Як повідомляв "Апостроф", раніше кандидату в депутати Єгору Клецову, який на місцевих виборах до міської ради Миколаєва очолює список від партії "Слуга народу", нагадали про участь в пропагандистських роликах на "Новоросія ТВ" і надання гуманітарної допомоги "Першому військовому госпіталю ДНР ".