RU  UA

Арестович розповів, як можна посадити Медведчука до в'язниці

Військовий оглядач Олексій Арестович заявив, що одіозного політика Віктора Медведчука, який потрапив недавно скандал, можна посадити в тюрму, прийнявши закон про колаборантів.

Про це він сказав в ефірі "Апостроф ТВ" в передачі "Всьо по бєспрєдєлу з Роксаною Руно".

"Медведчук має 3 чи 5 телеканалів... Ці умови були створені не раптово. Ці умови створені були при Порошенкові... і зараз підтримуються Зеленським певним чином. Але я розумію, що там повне табу с Путіним. Що Путін каже: "Я вдамся до неджентелменських засобів боротьби, якщо тронєтє Медведчука". Але я б тронув, якби був на місці Зеленського, розірвав би на шмаття. Правоохоронні органи отримали б відповідне завдання і знайшли б щось. Але для цього треба приняти закон про коллаборантів... де мають бути формальні ознаки: якщо людина їздить в Москву або користується фінансами, які пов'язані з РФ, то це коллаборація", - сказав Арестович.

Як повідомляв "Апостроф", після зустрічі Медведчука з Путіним російський уряд відкрив ринок для декількох українських підприємств, яким раніше було заборонено постачати свою продукцію в РФ.