RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Дубінського виключили з "Слуги народу": перші подробиці

Нардепа Олександра Дубінського, проти якого США ввели санкції, виключили з партії "Слуга народу" за порушення статуту і непокору керівним органам партії.

Про це повідомляє прес-служба партії.

14 березня 2021 було скликано збори Київської обласної організації "Слуги народу" для вирішення питань переобрання керівних органів організації. На зборах новим керівником Київської обласної організації партії "Слуга народу" було обрано народного депутата Андрія Мотовиловця.

Однак Дубінський оприлюднив відеозвернення, з якого стало відомо, що за ініціативою нардепа в цей же день було проведено якийсь захід, де було прийнято рішення про переобрання голови та обрання членів політичної ради Київської обласної організації.

"Такими своїми діями Олександр Дубінський грубо порушив вимоги статуту. Крім цього, дії Дубінського щодо проведення конференції з грубим порушенням вимог статуту дискредитують партію "Слуга народу", що неприпустимо", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що Дубінський може оскаржити дане рішення на наступному з'їзді партії.

Читайте також матеріал "Апострофа": Послух і покірність: чи вдасться Зеленському перетворити "Слугу народу" на "Партію регіонів".