RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Зеленський дав доручення підготувати зустріч з Путіним: що кажуть у Кремлі

Президент Володимир Зеленський заявив, що доручив голові ОП Андрію Єрмаку підготувати зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним. За його слова, поки що дата і місце зустрічі не визначені.

Про це президент заявив під час поїздки на ЧАЕС, відео виступу президента опублікували на сторінці Офісу президента в Facebook.

"Все йде до того, що ця зустріч відбудеться. Я дійсно запропонував зустрітися на Донбасі. Президент РФ підтвердив бажання зустрітися, але запропонував в Москві. Я дав завдання керівнику ОП, щоб він з адміністрацією президента Путіна, щоб вони дійшли згоди, знайшли місце або місто, де ми могли б зустрітися", - заявив президент України.

Також президент України заявив, що в країні немає проблеми використання російської мови і питання церкви, але він готовий і ці питання обговорити з Путіним.

Тим часом в Кремлі відмовилися коментувати пропозицію президента України.

"Ніяких деталей можливої зустрічі Путіна і Зеленського поки немає", - заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

Як повідомляв "Апостроф", у Кремлі відреагували на оприлюднену президентом Володимиром Зеленським у відеозверненні пропозицію до російського президента Володимира Путіна про зустріч на Донбасі. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що для цього повинні бути передумови.