RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Ківа і "онук" Жукова: мережі повеселило фото "скрепної" акції в Раді

У четвер, 29 квітня, народні депутати від партії "Опозиційна платформа - За життя" влаштували у Верховній Раді акцію "Безсмертний полк", під час якої вийшли до трибуни з фото загиблих у Другій світовій війні. В мережі фото акції нардепів викликало сміх і глузування.

Про це йдеться в повідомленні Twitter-акаунту "ІнфоВійська України".

Перед початком пленарного засідання 29 квітня на трибуну вийшов нардеп ОПЗЖ Вадим Рабинович і привітав українців з "великим святом - Днем перемоги". Разом з ним з фотографіями загиблих у Другій світовій війні вийшли його однопартійці.

Фото нардепів викликало глузування в мережі. Виявилося, що нардеп Ілля Ківа тримав в руках фото діда, якого, за його ж словами, розстріляли у Львові, а нардеп Нестор Шуфрич став "онуком" Георгія Жукова.

"Ватне шапіто в Раді: Нестор Шуфрич виявився "онуком маршала Жукова", а Ілля Ківа нарешті показав того самого свого діда, которого "розстріляли у Львові, але він вижив", - прокоментували фото в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", 26 квітня Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію з державного управління. Тема дисертації депутата – "Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)". Захист відбувався у державному Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості.