RU  UA

Захід буде носити це "в зубах": екс-нардеп розповів, як владі відгукнуться скандальні довибори в Раду

Довибори до Верховної Ради на 87-му окрузіпродемонстрували брудну виборчу кампанію з численними порушеннями і підкупом виборців. Цього могло б не бути в таких масштабах, якби на виборчих дільницях були міжнародні спостерігачі, а тому до наступних виборів в Україні з їхнього боку буде прикуто більше уваги.

Про це у програмі Роксани Руно "Всьо по бєспрєдєлу" на Апостроф ТV розповів народний депутат України VII скликання, заступник голови Верховної Ради (VII скликання), заступник голови партії "Свобода" і екс-кандидат в народні депутати по округу №87 Руслан Кошулинський.

"Складність довиборів на 87-му окрузі була пов'язана з ситуацією в країні і світі: коронавірус, "червона зона", карантин, не було міжнародних спостерігачів. Як правило, на всіх виборчих кампаніях на виборчих дільницях присутні спостерігачі від ОБСЄ, ПАРЄ, інших організацій і інституцій. Їх зараз не було", - зауважив Кошулинський.

Він також звернув увагу на те, що після виборчої кампанії на Закарпатті і на Донеччині до України буде прикуто більше уваги через можливі фальсифікації результатів виборів.

"Ми ще матимемо дуже великий відголос. Влада показала, що вона є членом виборчої кампанії, а не нейтральним суддею. Нам це потім буквально "в зубах" носитимуть міжнародні організації", - пояснив Кошулинський іміджеві втрати для України.