RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Боїться свого найближчого оточення: майор КДБ прокоментував дивну поведінку Путіна

Президент Росії Володимир Путін боїться свого найближчого оточення, у якого в розпорядженні є і "Новачок", і інші речі. Тому він дуже часто з собою на публічні заходи і зустрічі носить закриту чашку.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів радянський розвідник, майор КДБ, однокурсник Путіна Юрій Швець.

Путін вже як валіза без ручки, його долю зараз вирішують - радянський розвідник

"З цієї ж причини він досить довго переховувався. Пам'ятаєте, говорили, що Путін сидить в бункері. Думаю, він і сидів в бункері. Та й зараз я впевнений, що заходи безпеки навколо нього просто жахливі. Він же сам давав санкції на отруєння, на вбивства людей. Він знає, як це робиться, і тому, як кожна параноїдальна особистість, він вважає, що це може бути застосовано і щодо нього ", - сказав Швець.

Він додав, що де мова йде про владу і дуже, дуже великі гроші - друзів вже немає. У Росії за роки президентства Путіна в суспільстві склалася така ідеологія.

"Ось вони кажуть "скріпи, скріпи". Єдина скрепа Росія, яка існує ще з часів Карамзіна - це крадуть. А при Путіні крадуть жахливо. Тобто це повне моральне і моральне розкладання, де головне - влада і гроші, які нерозривно пов'язані. Вони в такій ситуації сподіваються на друзів.

Але скільки не годуй вовка, він все в ліс. Якщо ми подивимося історію, а Путіну напевно доповіли, хоча з історії у нього була трійка свого часу, то зраджували завжди найближчі. Брут, який встромив кинджал у Цезаря, він же був майже членом родини Цезаря. Так що там друзів немає", - додав майор КДБ.

Також Швець розповів, що в студентські часи президента Росії Володимира Путіна вважали "сірою мишкою".