RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Скандальний "слуга народу" знайшов оригінальний рецепт боротьби з коронавірусом: відео

Депутат від "Слуги народу" Тищенко вважає, що енергоефективність повинна допомогти українцям в боротьбі з коронавірусом.

Про це він повідомив журналістку "Апострофа".

Микола Тищенко, депутат від "Слуги народу", Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури, вважає, що першочергове питання зараз - забезпечення низьких комунальних тарифів.

"Я як керівник міжфракційного об'єднання з енергоефективності втручаюся і роблю все заради того, щоб з'ясувати, з чого складається наша платіжка від початку до будинку", - відповів він на питання про вакцинацію.

Нардеп вважає, що захворюваність зменшиться, якщо українські стандарти енергосистеми відповідатимуть європейським стандартам.

"Коли люди будуть перебувати в умовах європейських стандартів, звичайно, вони не будуть хворіти. У них не повинно бути чогось отримувати можливість платити більше. Ось і все", - підсумував Тищенко.

Продовжуючи відповідати на питання про коронавірус, депутат додав: "Дуже важливо сьогодні, щоб вся країна розуміла: енергоефективність це найважливіша стратегія заради того, щоб відмовитися від російського газу, знятися з російської газової голки, що енергоефективністю в Україні ніхто ніколи не займався. А я очолив МФО і разом з депутатами і сьогодні в парламенті відстоюю саме правку, яка дає можливість Департаменту енергоефективності почати працювати".

Раніше ми писали, що журналісти помітили цікаву переписку в телефоні одного з депутатів.