RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Контрудар ЗСУ під Маріуполем та знищення "Градів" ворога на Луганщині: зведення Генштабу на день 15 березня

Йде 20-та доба протистояння українського народу російському вторгненню. Противника зупинено, він не досяг мети у встановлені строки, зазнає втрат у живій силі та техніці.

Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Окупанти завдають ракетно-бомбових ударів по об'єктах критичної інфраструктури, мирному населенню, житлових кварталах, школах і дитсадках. Фіксуються факти утримання цивільних осіб у заручниках, пограбування місцевого населення та мародерство.

ЗСУ виконують поставлені завдання щодо відбиття збройної агресії проти України. Розгорнуті частини резерву на певних напрямках перегруповані і перейшли у контрнаступ.

Тривають бої за визволення околиць Маріуполя. Воїни полку "Азов" розбили один із підрозділів 22-ї окремої бригади спецназу ЗС РФ.

У Луганській області протягом дня захисники України знищили п'ять РЗЗО БМ-21 "Град" з боєприпасами до них, три танки Т-72, одну БМП-3 та понад 15 військовослужбовців противника. Ці дані уточнюють.

Тривають заходи прикриття кордону та морського узбережжя. На окремих напрямках проводиться стабілізаційна операція і виконуються завдання територіальної оборони.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 15 березня окупанти атакували під Харковом, але жорстко отримали по зубах біля П'ятихаток та Руських Тишок.