RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

"Орки" готуються до штурму Києва: техніка підходить до кордону Білорусі з Україною

Російська техніка підходить до державного кордону Білорусі і незабаром може здійснити нове вторгнення на територію України.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив радник глави МВС Вадим Денисенко.

За його словами, окупанти можуть зробити нову спробу вторгнення на територію нашої країни, але не з таким обсягом сил, який був задіяний у перші дні повномасштабної агресії.

"Загалом ми розуміємо, де вони заходять, куди заходять, ми розуміємо, що росіяни не залишають ідеї зробити ще одну спробу штурму міста Київ. Ну що ж, будемо з ними воювати", - продовжив Денисенко і назвав тривожним сигналом той факт, що білоруські дипломати виїхали із України.

Радник голови МВС оцінює у 60% ймовірність участі регулярних військ Білорусі проти ЗСУ. Денисенко нагадав, що у розпорядженні Лукашенка невелика армія, яка налічує близько 40 тисяч людей.

"Це вся армія, включаючи тили, госпіталі. У принципі, на заході ми готові до їхнього вторгнення, ми готові до того, що білоруси можуть перейти наш кордон. Але для нас це точно не потрібно", - наголосив Денисенко і заявив, що не можна передбачити остаточне рішення Лукашенка щодо залучення білоруської армії на території України.

Також читайте матеріал "Апострофа": Резерви ворога закінчуються, в Росії думають про воєнний стан: хроніка війни 19 березня