RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Це ще не кінець: нові меми на відставку Арестовича

Після скандального висловлювання радника Офісу президента Олексія Арестовича про збиття російської ракети ППО в Дніпрі, він написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням і в ОП прийняли його відставку. У мережі з'явилися свіжі жарти на цю тему.

"Апостроф" зібрав найдотепніші з них.

На одній із ілюстрацій Путін прикріплює на груди Арестовичу медаль. "Найкращому пропагандисту року", - йдеться у підписі.

Читайте також: Він там і не працював: меми на звільнення Арестовича з Офісу президента

Автори ще двох картинок обіграли висловлювання та роль Арестовича з початку повномасштабної війни та додали промовисті емодзі у його заяву про звільнення.

Нагадаємо, 14 січня в Дніпрі стався один із найбільших терактів за час повномасштабної російсько-української війни: росіяни завдали удару по багатоповерхівці ракетою Х-22, яку не можуть збивати Повітряні Сили ЗСУ. Арестович в ефірі з Марком Фейгіним заявив, що російську ракету збила українська ППО і вибухнула під час падіння на під'їзд.

Як повідомляв "Апостроф", директор Агентства з моделювання ситуацій, політолог Віталій Бала заявив, що історія із заявою Арестовича має стати для Офісу президента останнім "китайським попередженням" з приводу подібних саморозпіарених осіб.

Читайте також матеріал "Апострофа": Кінець Арестовичу? Куди подінеться "балакуча голова" Офісу президента