RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Путін прямо образив Зеленського: відповідь не змусила на себе довго чекати

Під час виступу на Петербурзькому міжнародному економічному форумі глава Кремля Володимир Путін розповів, що має багато друзів-євреїв, які нібито стверджують, що "Зеленський - не єврей, а ганьба єврейського народу", проте головний рабин України Моше Реувен Асман, який потрапив під обстріл у Херсоні, дав кардинально протилежну оцінку українському лідерові.

Про це повідомляє УНІАН.

"Я особисто можу сказати, що пишаюся президентом Зеленським, що він не втік і робить все для допомоги українському народу. І не тільки я. Думаю, що весь світ пишається ним", - зазначив Моше Реувен Асман.

Читайте: "Путін обрав катастрофу, і він один проти всіх": Зеленський виступив із потужною промовою на врученні премії Карла Великого

Також головний рабин України наголосив, що в Україні немає неонацистів. "В Україні є порядні люди, які захищають свою батьківщину", - наголосив Моше Реувен Асман.

До речі, минулого року Володимир Зеленський став найвпливовішим євреєм світу, за версією ізраїльського видання The Jerusalem Post, випередивши навіть тодішнього прем'єр-міністра Ізраїлю Яїра Лапіда.

Нагадаємо, що в травні 2022 року Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною року за версією читачів американського журналу Time.

  • Вас може зацікавити:

Людина року 2022: Зеленський потрапив на обкладинку журналу Time

Росія відзначилася фейком про "нацистів" у синагозі Умані і отримала відповідь від євреїв

Лавров влип у "єврейський" скандал, порівнявши Зеленського з Гітлером: Ізраїль уже відреагував