RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Українські військові обговорили підтримку ЗСУ і захист від агресора з колегами з Вишеградської четвірки: фото

Українська військова делегація на чолі з командувачем Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенантом Сергієм Наєвим провела зустріч з командувачами оперативних командувань ЗС країн Вишеградської четвірки (Польща, Чехія, Угорщина та Словаччина).

Про це інформує Командування Об'єднаних Сил ЗС України у Facebook.

Читайте також: Вже офіційно: США та Велика Британія оголосили про нову військову допомогу Україні

Як зазначається, сторони обговорювали стан та подальший розвиток безпекової ситуації в Україні. Також торкнулися питання удосконалення відносин між країнами та налагодження шляхів підтримки під час повномасштабної війни з Росією.

Зокрема Сергій Наєв заявив, що можливі напрями залучення консультативно-дорадчої, а також матеріально-технічної допомоги посприяють у боротьбі з РФ. Ще розповів про структуру, функції, діяльність та роль Командування ОС ЗСУ у системі управління армією.

Колеги Наєва з Вишеградської четвірки наголосили на беззаперечній підтримці України у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність, а також на консолідації спільних зусиль. Зокрема, Збройні сили чотирьох країни готові надати необхідну допомогу українській армії.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо ухвалили декларацію, в якій Оттава підтримала членство України в НАТО.

  • Вас також може зацікавити:

Європарламент закликав НАТО запросити Україну до Альянсу: як голосували країни ЄС

"Коаліція літаків" і членство України в НАТО: всі подробиці зустрічі "Рамштайн-13"

Країна-член НАТО підтримала вступ України до Альянсу: прийнято важливий документ