RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

США можуть накласти вето на допомогу Україні: що пишуть ЗМІ

Президент США Джо Байден може накласти вето на бюджетний законопроєкт, якщо у ньому не буде закладено коштів на допомогу Україні.

Цього, як пише Minnesota Reformer, не виключає координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі, спілкуючись з журналістами.

Читайте: Не той Джонсон: чи зміниться американська підтримка України

Він ухилився від прямої відповіді на питання, чи готовий президент застосувати вето, якщо Конгрес проголосує за власний бюджетний законопроєкт, у якому не передбачать витрати для допомоги Києву.

"Я думаю, що ми дуже чітко дали зрозуміти, наскільки глибоке занепокоєння викликає законопроект республіканців у Палаті представників і наскільки він не відповідає нашим потребам у національній безпеці", – зазначив Кірбі.

"І як верховний головнокомандувач, президент ніколи не зробить нічого, що не відповідає нашим ключовим потребам національної безпеки", – додав представник Білого дому.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп розглядає вихід США з НАТО у разі перемоги на президентських виборах у 2024 році.

  • Вас може зацікавити:

Джонсон готовий допомогти Україні: прихильник Трампа озвучив умови

Ще 150$ млн на військові потреби України: що увійде в новий пакет допомоги від США

Пілоти ЗСУ опановують F-16 у США: посол розповіла деталі