RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Зеленський звільнив свого представника в Раді: чим він "прославився"

Президент України Володимир Зеленський звільнив Федора Веніславського, який заявляв, що повістки будуть вручати через мейл, від виконання обов’язків Представника Президента України у Верховній Раді України.

Про це йдеться в указі №812/2023 від 7 грудня, опублікованому на сайті Глави держави.

"Увільнити ВЕНІСЛАВСЬКОГО Федора Володимировича від виконання обовʼязків Представника Президента України у Верховній Раді України. Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ, 7 грудня 2023 року", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чи очікувати посилення мобілізації: в Раді зробили заяву

Нагадаємо, за словами, Федора Веніславського, Верховна Рада України планує прописати можливість вручення повістки не лише особисто під розписку, але і через електронну пошту та рекомендованим листом. Тобто, сповіщення про надходження рекомендованого листа надходить до поштової скриньки, а сам лист з повісткою мають видати людині особисто в руки відповідними представниками поштових служб.

Також Веніславський заявляв, що жодних підстав для розширення, прискорення або збільшення кількості мобілізаційних заходів на цей час немає. А також розповідав, що законопроєкт, який встановлював обмеження за віком для студентів, які не підлягають мобілізації, тимчасово призупинено.

Раніше ми писали, чи скасують відстрочку для "літніх студентів".

  • Вас може зацікавити:

Зеленський звільнив заступників командувача Нацгвардії

Зеленський звільнив воєнкомів: яка доля на них чекає

Зеленський звільнив командувача Медслужби ЗСУ: хто замінив Тетяну Остащенко