RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Залужний "відповів" на чутки про звільнення: фото

Офіційного підтвердження чи спростування чуток про, нібито, звільнення Головнокомандувача ЗСУ наразі так і немає. Однак у мережі з'явилося фото, що може сказати значно більше слів - на ньому Валерій Залужний сидить поруч з начальником Генштабу Сергієм Шапталою.

Фото Головнокомандувач опублікував на своїй Facebook-сторінці.

Варто зазначити, що знімок з'явився о 00:21 годині у вівторок, 30 січня. При цьому жодних підписів до нього немає. Водночас чутки про звільнення Залужного на анонімних Telegram-каналах та від окремих політиків почали ширитися мережею у понеділок, 29 січня.

Читайте також: "Нове комунікаційне дно": українці обурюються через "звільнення" Залужного

Досить ймовірно, що своїм красномовним знімком Головнокомандувач мав на меті показати, що жодних змін не відбулося і він продовжує виконувати свої обов'язки, тим самим розвіявши чутки про своє звільнення.

Попри відсутність пояснень, українці продовжують підтримувати Залужного - під дописом вони залишили понад 200 коментарів.

"Лише разом і лише до нашої Перемоги!!! Дякую за Україну!", "Підтримуємо. Віримо, поважаємо нашого головнокомандувача генерала Залужного! Честь і слава ! Слава ЗСУ !!!", "Ви наша віра, честь, гідність", "Дякую за відповідність поняттю офіцерської честі, за захист і роботу на Україну попри все." - йдеться у повідомленнях. Також допис поширили близько 1600 користувачів.

Раніше ми публікували яскраві фотожаби і меми на тему скандалу зі "звільненням" Залужного.

  • Вас також може зацікавити:

Безугла знову "наїхала" на Залужного: у хід пішли прямі образи

У Залужного знайшли прослушку: з'явився коментар СБУ

Ні слова про Залужного: Зеленський звернувся до українців