RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Скандал зі "звільненням" Залужного сколихнув мережу: яскраві фотожаби і меми

У понеділок, 29 січня, Україну облетіла новина про нібито "звільнення" Валерія Залужного з посади Головкома ЗСУ. Вона не залишилася поза увагою "народної творчості" у вигляді мемів і фотожаб.

"Апостроф" публікує добірку найяскравіших мемів на цю тему.

Читайте також: Що чекає на Україну у разі відставки Залужного: експерт озвучив прогноз

Соцмережі жваво відгукнулися на скандал. Зокрема, користувачі згадали екс-прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, нинішнього нардепа від "Слуг народу" Миколу Тищенка та колишнього радника Офісу президента України Олексія Арестовича. Усіх цих людей згадали у контексті того, хто "міг би замінити Залужного" на посаді Головкома.

Окремої фотожаби удостоївся екс-нардеп Борислав Береза, який першим повідомив у своєму Telegram про нібито "звільнення" Залужного.

Не оминули увагою поціновувачі "народної творчості" й інших відомих персонажів. На місце Залужного жартома пропонували Пса Патрона, відомих коміків з "95 кварталу" Євгена Кошового та Олександра Пікалова і навіть начальника Генерального штабу ЗС РФ Валерія Герасимова.

У свою чергу, командир 2-го штурмового батальйону 3 ЗШБР Дмитро Кухарчук жартома запропонував себе на місце Головкому ЗСУ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що після виявлення прослуховування у Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження.

  • Вас також може зацікавити:

Безугла знову "наїхала" на Залужного: у хід пішли прямі образи

"Нове комунікаційне дно": українці обурюються через "звільнення" Залужного

Ні слова про Залужного: Зеленський звернувся до українців