RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Погрози Заходу, ядерна дубинка і проєкт "Баби нарожают": основні тези послання Путіна

У четвер, 29 лютого, російський диктатор Володимир Путін виступив із посланням до Федеральних зборів - перед президентськими виборами в РФ, кремлівський лідер особливо щедрий на обіцянки для росіян і, безумовно, не оминув тему війни в Україні.

Головні тези Путіна публікує "Апостроф".

Так він продовжує лякати ядеркою не лише Україну, а й країни заходу.

"Стратегічні ядерні сили РФ перебувають у стані повної готовності", - заявив він, додавши, що чутки про розміщення ядерної зброї в космосі є вкиданням повідомлень і "демагогією" перед виборами.

Путін продовжив розповідати про озброєння. Зокрема, він зазначив, що у бою вже застосовувався ударний гіперзвуковий комплекс морського базування "Циркон" і ця система вже в строю, а комплекс "Сармат" поставлений у війська, і незабаром його роботу планують продемонструвати.

Читайте також: У рядах організаторів "виборів" Путіна триває мор: окупанти відкрили вогонь по чиновниках у Херсонській області

Крім того, за словами Путіна, в Росії продовжується робота над новим озброєнням, про яке незабаром почують.

Російський диктатор продовжує пропагувати інститут сім'ї та народження дітей, мабуть, з метою потім відправити їх на війну як окупантів.

"Головне призначення сім'ї - народження та виховання дітей, а значить продовження всього багатонаціонального народу", - сказав він. Говорив Путін і про тривалість життя у Росії. Він зазначив, що зараз воно становить 73 роки, а до 2030 року має становити не менше 78 років.

Диктатор також заявив, що Росія готова до діалогу зі США щодо стратегічної стабільності. При цьому він також прокоментував заяву Макрона про введення французьких військ в Україну, пригрозивши ракетним ударом по країнах, які наважаться це зробити.

"Ми пам'ятаємо долю тих, хто спрямовував свої контингенти на територію нашої країни в попередніх війнах. Але тепер наслідки будуть набагато трагічнішими. У нас теж є зброя, яка може вражати цілі на їхній території. Якщо це станеться, то це реально загрожує конфліктом з використанням ядерної зброї", - заявив він.

Раніше ми писали, що Зеленський відповів на переговори з Путіним.

  • Вас може зацікавити:

Росія готується до війни з НАТО: в ISW вказали на тривожний сигнал

Світ поки не готовий: Зеленський сказав, коли закінчиться війна з Росією

Заморозка війни в Україні: якою була реакція США на пропозицію Путіна