RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Соратниця Трампа в Конгресі анонсувала голосування за допомогу Україні і Ізраїлю

Через масовану атаку Ірану найближчим часом США можуть ухвалити пакет допомоги Україні та Ізраїлю.

Про це повідомила соратниця Дональда Трампа, ультраправа членкиня Палати представників Марджорі Тейлор Грін.

Варто зазначити, що своє повідомлення у соцмережі Х політикиня оприлюднила за кілька годин до масованого обстрілу Ізраїлю. За словами Грін, Іран неодноразово попереджав, що незабаром завдасть ударів по сусідній країні.

Читайте також: Україна терміново отримає новий Patriot: Зеленський розповів подробиці

На тлі цього, на думку Грін, США мали би ухвалити військову допомогу Ізраїлю. Однак спікер Палати представників Майк Джонсон наступного тижня планує винести на голосування пакет допомоги, який включає надання озброєння не лише Єрусалиму, а й Києву.

У цьому контексті Грін спробувала звинуватити колегу по Республіканській партії у можливих спекуляціях, аби законодавці зброєю підтримали одразу дві країни. Тому вона закликала колег не порівнювати Україну з Ізраїлем, та розділити військову допомогу на окремі законопроєкти.

"Він, швидше за все, поєднає допомогу Ізраїлю з 60 мільярдами доларів для України, щоб змусити членів Конгресу фінансувати Україну для того, щоб фінансувати Ізраїль. Питання звучатиме так: "Ви ж не хочете повернутися спиною до наших друзів в Ізраїлі?". Це буде так само, як він зробив із омнібусом, змусивши членів Конгресу проголосувати за фінансування абортів на усіх термінах вагітності, щоб платити військовослужбовцям. Не прив'язуйте Україну до Ізраїлю", - резюмувала Грін у своєму мікроблозі.

Марджорі Тейлор Грін - бізнесвумен, ультраправа членкиня Республіканської партії та Палати представників США. Відкрито підтримує політику Дональда Трампа. На початку повномасштабного вторгнення підтримала заяви російської влади про таємні біолабораторії в Україні. Соратниця Трампа також закликає Білий дім припинити надавати будь-яку допомогу Україні.

Раніше ми розповідали, що Шольц знову заговорив про війну та допомогу Україні.

Вас може зацікавити:

Нестача ракет для ППО: Україна стоїть на порозі великих змін

Ситуація критична: хто врятує Україну системами Patriot

Мають 100 батарей Patriot і не можуть дати сім: Борель розніс Захід за зволікання з допомогою України