RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Нацист Путін прийшов знищити нас: президент України про "ідею-фікс" Кремля

Очільник Кремля Володимир Путін сповідує нацистські погляди та бажає знищити український народ.

Про це на пресконференції за підсумками саміту миру в Швейцарії заявив президент України Володимир Зеленський.

Зокрема, очільник держави вирішив прокоментувати інформацію ЗМІ про те, що світ нібито "втомився" від повномасштабної війни в Україні.

Читайте також: Ядерна безпека і повернення полонених: про що йдеться у спільному комюніке за підсумками саміту миру

Володимир Зеленський назвав нацистом Володимира Путіна, який переслідує "ідею-фікс" зі знищення українського народу. Саме тому, як стверджує президент, наразі стоїть питання не втоми, а виживання нашої країни. За словами Зеленського, українське суспільство дуже якісно відреагувало на загрозу та згуртувалось, тому він не розуміє, чому певні політики закликають йти на поступки Кремлю.

"Нас прийшов нацист Путін знищити. У нього ця ідея, ідея-фікс. До вас зайшла у квартиру людина з ножем й автоматом, що ви будете робити? Пригощати його? Танцювати? Розважати? Або ви будете захищати ваших дітей? Ваша перша реакція? Ось наша реакція", - наголосив Зеленський під час пресконференції.

Окремо очільник держави подякував союзникам за надану допомогу та попередив, що Путін не планує зупинятися на Україні, тому у зоні ризику інші європейські країни. За словами Зеленського, очільника Кремля необхідно зупинити, тому Київ запропонував мирну та дипломатичну ініціативу, попри всю шкоду, яка РФ заподіяла українцям.

"Зайшли.... Ґвалтували жінок, дітей. Вкрали 20 тисяч дітей. Уявіть собі! Хтось нещодавно сказав "Так, це як Давид з Голіафом, треба просто якось знайти порозуміння". А 20 тисяч дітей просто забути? І це я наводжу вам приклад про тільки дітей. Те саме з дорослими", - продовжив президент та закликав союзників забути про втому від повномасштабної війни.


Раніше ми розповідали, що у Байдена відреагували на "мирні пропозиції" Путіна.

Вас може зацікавити:

В ООН запевнили, що підтримають всі ініціативи для встановлення "справедливого миру"

Скільки країн підписали комюніке саміту миру в Швейцарії. Фото

"Ми змусимо Росію здатися": Мелоні пояснила Кремлю, що буде в разі невиконання умов Заходу