RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В "1+1" спростували слова Зеленського про скандал з Порошенком на Новий рік

Керівництво телеканалу "1+1" спростувало слова шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського про те, що поява його звернення в новорічну ніч викликано технічною помилкою.

Про це на сторінці в Facebook написав програмний директор телеканалу Андрій Коваль, назвавши відділ видачі ефіру відповідальним і професійним, підкресливши, що за весь час його роботи вони не допускали помилок.

"Якщо інші департаменти або продакшени замотались і щось пропустили/недогледіли, ефірка завжди підстрахує і допоможе. Ці люди неформально підходять до своєї роботи, вони працюють більш ніж на 100%. У особливі дні, наприклад, як 31.12, залишаються на роботі до останнього", - заявив Коваль.

За його словами, ймовірність подібної помилки дуже мала, так як співробітники, відповідальні за це, є "найнадійнішою службою компанії".

Відзначимо, через деякий час програмний директор телеканалу видалив цей пост зі своєї сторінки.

Детальніше про психологічний портрет кандидата в президенти Володимира Зеленського, читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленський - заручник образу, врозріз з яким йому доведеться діяти, - політичний психолог.