RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Зеленського можуть вбити: озвучено план, який зруйнує Україну

Росія може підлаштувати вбивство кандидата в президенти України Володимира Зеленського, щоб звалити все на Петра Порошенка і зруйнувати Україну.

Такий небезпечний прогноз озвучив Асоційований науковий співробітник Королівського інституту міжнародних відносин Chatham House, відомий фахівець з тематики Росії і України, зокрема з питань оборони, Джеймс Шерр.

"Наступні кілька днів (напередодні другого туру виборів, - "Апостроф") все одно можуть бути дуже непередбачуваними. Скажімо так, якщо хтось в Москві захоче вбити Зеленського, я боюся, що його електорат звинуватить в цьому Порошенка, навіть якщо той буде до цього абсолютно непричетний", - зазначає Шерр.

Він каже, що в тому випадку, якщо щось трапиться з Зеленським, ситуація в Україні може перевернутися з ніг на голову і звинувачувати в усьому будуть саме Порошенка, а не Росію, навіть якщо вбивць оперативно зловлять.

Шерр підкреслює, що в Україні рівень довіри до президента і влади - "на небезпечно низькому рівні" і Москва цим може скористатися.

"У Кремлі будуть міркувати, як повернути цю недовіру українського населення в тому напрямку, який може безпосередньо зруйнувати державу", - резюмував він.

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": Порошенко може виграти вибори тільки в одному випадку - британський експерт.