RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Журналісти розповіли про скандальних колишніх регіоналів в складі Зе-команди на Київщині

Відповідальним за координацію і фінансування регіональних представництв в команді президента Володимира Зеленського було призначено Іллю Павлюка – колишнього "короля контрабанди" в західних регіонах країни під час президентства Віктора Януковича.

Про це йдеться в матеріалі "Наші гроші".

Відзначається, що разом Павлюком набирати команди в мажоритарні округи буде екс-депутат "Партії Регіонів" Віктор Тимошенко. Також в пресі пов'язують Зе-команду в Київській області з колишнім главою ГУ Київської облдержадміністрації Володимиром Ковалем і російським банкіром Олексієм Алякіним.

"Команда не просто планує заробляти в майбутньому. Є інформація, що вона робить це вже, шантажуючи кандидатів в депутати і діючих парламентарів висуненням на їх округах сильних представників "Слуги народу", - наголошується в матеріалі.

У виданні пишуть, що обласний штаб партії "Слуга народу" нині знаходиться за тією ж адресою по вулиці Васильківська 3, за якою правоохоронці фіксували вимагання хабара з боку екс-регіоналів.

"Після корупційного скандалу Володимир Коваль вилетів зі служби, а підлеглий йому керівник фонду Держмайна отримав судимість ... Тепер Коваль знову там, хоча поки без офіційної посади, але із збанкрутілим банкіром з Росії і "королем контрабанди", - пишуть у виданні "Антикор".