RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Антикризовий менеджер і правозахисник: Віталій Нестор представить "Батьківщину" на київських виборах

Відомий в Києві громадський діяч і політик 31-річний Віталій Нестор, який очолює ВО "Батьківщина" в Києві, готується взяти участь у місцевих виборах.

Про це повідомляє "Апостроф" у своєму матеріалі "Хто такий Віталій Нестор: біографія, освіта, політика".

Віталій Нестор жив і навчався на Троєщині, в 2004 році вступив до Київського фінансово-правового ліцею при Київському університеті ім. Т. Шевченка. Потім вступив до Національного університету харчових технологій на економічний факультет і в КНУ - на юридичний. На третьому курсі він був призначений в.о. керівника Наукового товариства студентів та аспірантів юридичного факультету. Після отримання ступеня бакалавра він вступив на магістратуру в КНУ, НУХТ і Вільнюський університет, який запропонував йому магістерську програму LLM - "Міжнародне право і міжнародні організації". За три роки Віталій отримав дві українські і литовську магістерські ступені. На кафедрі конституційного права КНУ він писав кандидатську дисертацію на тему "Конституційне правосуддя в Україні і Литовській республіці", захистився і став кандидатом юридичних наук.

Під час навчання отримав свідоцтво на право займатися діяльністю арбітражного керуючого, і вів діяльність як розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор у справах про банкрутство. Цей досвід дозволив йому стати професійним антикризовим менеджером. Особливу увагу приділяв критичним моментам інфраструктури та діяльності підприємства, що дозволяло відновлювати розвиток компаній. В даний час він веде індивідуальну адвокатську діяльність.

З 2008 року Віталій Нестор - член партії "Батьківщина", став членом дільничних комісій на виборах. Він увійшов в команду Центру захисту киян, а потім очолив цю організацію. На виборах президента Віталій Нестор став довіреною особою кандидата Юлії Тимошенко.

Столична "Батьківщина" в 2020 році активно включилася в битву за Київ, і склала детальний план розвитку міста до 2040 року "Нова стратегія Києва". У програмі передбачені три основні блоки: розвиток бізнесу та інновацій; Київ - комфортне місто для життя; столиця - центр культурного експорту і туризму.

В "Новій стратегії Києва" Віталій Нестор ставить завдання відкрити вікно можливостей, за його словами, столиця повинна зростати завдяки новим фінансовим інститутам, а також інноваційної індустрії, і зайняти провідну позицію серед глобальних міст світу в 2040 році. Столична команда "Батьківщини" пропонує киянам відвідати сайт kyiv2040.com і сформулювати свої пропозиції з приводу створення нового Києва.