RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Поставлять якогось Пупкіна: названа умова, при якій США і Росія можуть домовитися по Україні

Країни Заходу готові піти на угоду з Росією щодо санкцій і конфлікту на Донбасі, якщо Росія проявить гнучку поведінку у зовнішній політиці і стримає градус агресії.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

За його словами, США раніше були не проти того, що російські олігархи вкладали свої гроші в американську економіку, але все змінилося після появи інформації про втручання РФ у вибори.

"Якщо зміниться зовнішньополітична поведінка Росії, то американці будуть готові домовлятися. Чому? Тому що процес конфіскації досить тривалий і тоскний. І американці будуть готові реагувати на гнучку поведінку Москви. Але, наскільки я суджу за інсайдерською інформацією з Москви, при живому політиці Путіні змінити зовнішню політику буде дуже складно. А якщо російська верхівка змінить бренд – замість Путіна буде який-небудь Пупкін – то, я думаю, їм можна буде досить швидко домовитися з американцями", - упевнений Піонтковський.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Для Путіна змінюється все, засоби тиску на Україну вичерпані - Андрій Піонтковський.