RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Ніж в спину: у Трампа зробили різку заяву на адресу його союзника

Канада намагається нажитися на США, обкладаючи американські товари адміністративним збором і маючи намір продавати свої товари без відповідних митних тарифів.

Про це заявив економічний радник Білого дому Ларрі Кудлоу, передає Голос Америки.

За його словами, між найближчими союзниками США і Канадою виникла напруга через те, що Канада наживається на США, обкладає митом американські товари, наприклад молоко, але хоче продавати без митних тарифів свої товари в США.

Кудлоу впевнений, що прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо встромив ножа в спину американському лідеру Дональду Трампу тим, що спробував виставити його з поганої сторони напередодні саміту в Сінгапурі з Кім Чен Ином.

Американський радник впевнений, що Дональд Трамп хотів би бачити торгівлю між партнерами взагалі без митних платежів. Але поки інші не відмовляться від подібної практики, США також будуть захищати свого виробника.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Меркель поділилася цікавим фото з Трампом, на якому зображені невдалі спроби вирішити протиріччя між президентом США Дональдом Трампом і шістьма країнами "Великої сімки".