RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Хунта все винахідливіша: в мережі сміються над словами радника Путіна про плани Зеленського

Радник президента Росії Володимира Путіна Сергій Глазьєв в своєму блозі для пропагандистських ЗМІ написав, що новообраний український президент Володимир Зеленський при співпраці з президентом США Дональдом Трампом планує "заселити Донбас євреями" після його деокупації.

Про це повідомляє російське видання ТАСС.

Радник Кремля вважає, що "ставка США на Зеленського" пов'язана з креном Білого дому "в бік вкрай правих сил в Ізраїлі". На його думку, не виключений "масовий переїзд на зачищені від російського населення землі Донбасу втомлених від постійної війни на Близькому Сході жителів Землі обітованої".

На текст Глазьєва вже відреагували в адміністрації Путіна, зокрема, спікер російського президента Дмитро Пєсков заявив, що висловлені думки - лише особиста позиція радника.

"Путін не має відношення до цієї позиції, це виключно особиста думка, можливо некоректне висловлювання радника Глазьєва", - зазначив Пєсков.

У той же час заяви Глазьєва почали масово висміювати і російські і українські блогери. Зокрема, до тренду приєднався і лідер російської опозиції і глава "Фонду по боротьбі з корупцією" в РФ Олексій Навальний.

Як повідомляв "Апостроф", раніше перший президент України порекомендував Володимиру Зеленському прийняти рішення на вищому рівні про діалог з Росією по Донбасу, однак не оголошувати одразу про питання цього діалогу.