RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Ефективніше роботи двох урядів": Рабинович висловився про домовленості Медведчука у Москві

Домовленість глави політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука про зняття санкцій з деяких українських підприємств є важливим кроком, який має більший економічний ефект, ніж всі заходи в цьому питанні урядів Гончарука і Шмигаля.

Таку думку висловив народний̆ депутат України, співголова політіческой̆ партії ОПЗЖ Вадим Рабинович в програмі "Прайм" на телеканалі "112 Україна".

"Уряди і Гончарука, і Шмигаля тільки крали з бюджету, а Медведчук - в нього додав. Тепер люди прийдуть на роботу, їм заплатять зарплату, а вироблена підприємствами продукція теж щось буде давати в бюджет. Ось це і є шлях підняття держави - ніяких інших путей̆ немає! Можна танцювати в два рази більше, можна сміятися - в чотири, можна, я не знаю, що робити, - плюнути найдалі. Але поки ти не будеш випускати промисловість і продавати її, поки ти не будеш створювати робочі місця, поки люди будуть тільки тинятися по вулицях і рости безробіття - країну не побудуєш. Тому я впевнений, що дії Медведчука - правильні", - упевнений політик.

Він зазначив, що дії Віктора Медведчука позитивно позначилися на рейтингу партії "ОПЗЖ", як показали фокус-групи.

"Ці режими нас загнали в глухий кут. І, незважаючи на те, що ніяких дзеркальних заходів поки не вводиться, було б єдино правильним делегувати Медведчука в Москву і просити: "Ну, ще з двох підприємств зніміть, ну ще з трьох, ну ще з чотирьох". І він повинен це робити, тому що він любить свою країну! Повірте, Медведчуку теж не дуже приємно просити. Навіть коли тебе поважають, коли до тебе добре ставляться - ти все одно прохач, і це нелегко. Але він, на відміну від влади, яка весь час просить за себе, - просить за Україну. А це різні речі, знайдіть і відчуєте цю різницю!", - підкреслив Рабинович.

На думку парламентарія, Україна повинна готуватися до зняття санкцій.

"Просити скасовувати санкції не дуже приємно, але необхідно - нам треба створювати промисловість і робочі місця!", - резюмував Вадим Рабинович.