RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

На Всесвітньому освітньому форумі-2022 у Лондоні зал стоячи привітав українського міністра освіти - відео

23 травня у Лондоні розпочав свою роботу Всесвітній освітній форум – найбільші збори міністрів, під час яких обговорюються актуальні питання та тенденції сфери освіти.

Міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет прибув на форум на запрошення Державного секретаря з питань освіти Департаменту освіти Великобританії Надима Захаві за сприяння Британської Ради, повідомила пресслужба МОН.

Під час виступу глава МОН України розповів про виклики, перед якими стоїть українська освіта в умовах війни.

"Зараз ми докладаємо максимум зусиль, щоб створити всі необхідні умови для організації навчання як усередині країни, так і за кордоном. Навіть під час війни Україна продовжує реалізовувати ключові освітні реформи. Подякував світовим партнерам за всебічну підтримку української освіти та звернувся до учасників форуму з пропозицією долучитись до розробки ефективних міжнародних ініціатив, що сприяють відновленню освітньої галузі України у повоєнний період. Наша держава щодня бореться за цінності та свободу всього світу, а освіта – основна цінність цивілізованого людства. З кожним днем ми стаємо міцнішими, а наша перемога – ближче. Ми сильні! Ми – Україна!", – сказав Сергій Шкарлет, після чого зал встав, продовживши аплодувати.

Нагадаємо, раніше Шкарлет підписав угоду про співпрацю Google, згідно з якою Україна отримає 43 тисячі комп'ютерних девайсів для шкіл та вчителів.