RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Відомий блогер розбив в пух і прах "прозріння" влади України у справі про розстріл Майдану

Донецький журналіст і блогер Денис Казанський висміяв недавню заяву влади України про нового підозрюваного у справі про розстріл Майдану – голову організації "Ніхто крім нас" Олександра Ковальова.

Про це йдеться у блозі Казанського.

Блогер заявив, що він шокований, що депутати і представники правоохоронних органів тільки зараз раптово виявили антиукраїнську позицію Ковальова. За його словами, протягом довгих років ця організація переслідувала проукраїнських активістів та журналістів у Донецьку.

"Я був упевнений, що представники «Ніхто крім нас» давно вже воюють за ДНР, і ось раптом з'ясовується, що в Києві депутати і міністри два роки вважали людей з НКН за майданівців і тільки тепер до них дійшло, чим вони займалися. Слідству знадобилося більше двох років, щоб раздуплитися і допетрати, хто це такі. Притому, що достатньо було просто пошукати в гуглі і прочитати публікації про діяльність «Ніхто крім нас» в Донецьку", - пише блогер.

Він наводить численні фото та витяги з новин про те, як представники організації переслідують проукраїнських жителів Донбасу. Казанський підкреслює, що члени Партії регіонів використовували цю організацію, щоб розправлятися з українськими активістами чужими руками.

"І ось сьогодні я дізнаюся, що виявляється виродки, які погрожували в Донецьку дівчатам-студенткам і били фотографа-інваліда, стояли на Майдані і ніхто не міг зрозуміти, що це заслані козачки. Тільки через два роки розібралися. Це п..ц, панове. У мене немає інших слів", - обурюється Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", 27 липня влада несподівано повідомила, що Ковальов є підозрюваним у сепаратизмі і допомозі загонам Беркуту у протестах на Майдані в 2014 році.