RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У прокуратурі відреагували на інформацію про можливого спільника вбивці Вороненкова

У прес-службі прокуратури Києва, яка веде справу про вбивство російського політика Дениса Вороненкова, відповіли на повідомлення про розшук спільника кілера, розміщене журналісткою Оленою Луньковою.

У публікації на Facebook Лунькова посилається на розділ офіційного сайту МВС України, де розміщена інформація про осіб, які перебувають у розшуку. Посилання веде на анкету Левенця Ярослава Анатолійовича, 1985 року народження, оголошеного в розшук Солом'янським управлінням поліції міста Києва. Зазначено, що він підозрюється у злочині за частиною 1 статті 236 Кримінального кодексу України ( "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами").

За словами Лунькової, Левенець є в переліку бійців "Правого сектору" і має позивний "Хантер". Він знаходився в розшуку з 2012 року за економічні злочини, був заарештований, але після втечі Януковича вийшов за амністією. Лунькова зазначає, що його звільненню сприяв Семен Семенченко, командир батальйону "Донбас", до складу якого Левенець був пізніше зарахований.

Прес-служба прокуратури Києва повідомила, що коментарів з цієї інформації не буде через необхідність дотримуватися таємниці слідства.

Раніше "Апостроф" повідомляв про нові подробиці в розслідуванні вбивства Вороненкова.