RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Луценко зробив гучну заяву про замовника побиття АТОшніків 9 травня у Дніпрі

Тітушок, які брали участь у заворушеннях 9 травня у Дніпрі, фінансували і організовували народні депутати від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул та Дмитро Колесніков.

Про це у Верховній Раді заявив генпрокурор Юрій Луценко.

За його словами, інформацію про організацію нападу на учасників АТО в Дніпрі 9 травня правоохоронці отримали від затриманих нападників, які погодилися співпрацювати зі слідством.

"Тепер ми точно знаємо, хто організовував і інструктував тітушок. Керівник "Оппозиційного блоку", у мене погані новини: вони усі інструктувалися, організовувалися і фінансувалися у вашому штабі на Дніпропетровщині паном Вілкулом та Колесником особисто", - заявив Луценко.

За його словами, у органів є відео, як учасники нападу заходять у офіс "Опозиційного блоку". "У нас є дані матеріалів санкціонованого судом прослуховування, які свідчать про те ж саме", - додав генпрокурор.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилося листування народних депутатів від "Опозиційного блоку", в якому нібито Олександр Вілкул визнає, що є організатором нападу на ветеранів АТО у Дніпрі 9 травня.