RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Зла пародія на щирість: психолог жорстко пройшлася по українським політикам

Розрив між українськими політичними елітами і населенням є настільки великим, що спроби політиків "зблизитись з народом" виглядають злою пародією.

Про це розповіла "Апострофу" український політичний психолог Світлана Чуніхіна.

"Оскільки контраст між життям правлячого класу і повсякденністю звичайних громадян у нас разючий, всі ці походи в чебуречні, за сирками виглядають злою пародією, карикатурою. Є стійке відчуття, що влада має дуже невиразне уявлення про те, що таке і хто такий народ", - прокоментувала "походи політиків в народ" психолог.

Українці ж теж не особливо намагається зрозуміти життя політиків і вважають, що "всі вони там однакові". Чунихина вважає, що це та проблема, яку потрібно терміново вирішувати.

"І символічними походами з авоською в магазин тут не обійтися. Потрібно реальне зближення, скорочення дистанції, вирівнювання диспропорцій в доходах і якості життя", - пояснила вона.

Детальніше про спроби українських політиків "злитися з народом" читайте у великому матеріалі "Апострофа" Не Путін, але все одно схоже на карикатуру: як українські політики ходять в народ.