RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Занадто мало платять: Прохоренко попросив позбавити його важливої посади

Чинний керівник Акціонерного товариства "Укргазвидобування" Олег Прохоренко, який також входить до правління НАК "Нафтогаз України", попросив Наглядову раду "Нафтогазу" розглянути на своєму засіданні питання про припинення його повноважень як члена Правління НАК, а також винести представлення про це на загальні збори цієї компанії.

Це випливає з копії відповідного запиту до членів Наглядової ради НАК "Нафтогаз України", яка є в розпорядженні "Апострофа".

"З дня його обрання, роль члена правління Компанії додала як мінімум ~ 20% робочого навантаження і значно більшу відповідальність до вже існуючого дуже значного робочого навантаження і відповідальності в якості голови правління АТ" Укргазвидобування ". З часу обрання на роль члена правління компанії, мені кілька раз було обіцяно, що рівень оплати буде скоректований до ринкового рівня і для компенсації значно більшого робочого навантаження і відповідальності. За минулі 1,5 року ця проблема не була вирішена ... ", - йдеться, зокрема, в запиті до наглядової ради НАК "Нафтогаз України".

Саме з цієї причини, зазначається в запиті, Прохоренко не вважає за можливе продовжувати повноваження члена Правління НАК "Нафтогаз України".

Раніше "Апостроф" писав, що в 2016 році величезний скандал викликало оприлюднення зарплати Прохоренка як глави УГД. Як заявив на погоджувальній раді ВР один з депутатів, виявилося, що Прохоренко отримував близько 1 мільйона гривень на місяць.