RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Лобіст у парламенті: політексперт назвав Косюка спонсором кандидата по 209 округу Зуба

Кандидат від партії "Слуга народу" по 209-му виборчому округу Валерій Зуб спонсорується коштами олігарха Юрія Косюка і вже у четвертий раз змінює політичну позицію.

Про це розповів політичний експерт, директор Communication group Володимир Манько.

"Новачком в політиці його ніяк не назвеш. Має різнокольоровий політичний бекграунд. Так, в 2006 році він обирався до Чернігівської облради від Блоку Юлії Тимошенко. Після перемоги Віктора Януковича переобрався в облраду вже від "Партії регіонів". А у 2014 році перейшов в Блок Петра Порошенко і намагався втретє увійти до облради - невдало. і ось настав 2019 рік. Електоральну революцію Валерій Зуб пропустити не міг. Позеленів. Тепер взяв планку вище і штурмує Верховну Раду від "Слуги народу". Гасло його кампанії - "Хочу почути кожного". Збіг?", - цікавиться Володимир Манько.

За його словами, кандидат Валерій Зуб відверто говорить, що балотується за підтримки "Миронівського хлібопродукту" (МХП) - підприємства, що належить олігархові Юрію Косюку.

"Каже, що представники МХП самі на нього вийшли і запропонували підтримку."При цьому хочу залишитися максимально самостійним, мати право голосу", - говорить Зуб. Насправді самостійним він не буде. Вкладені в нього гроші олігарха Косюка він повинен буде відпрацювати. Як? Наприклад, зберегти державні дотації для МХП і монопольне становище на ринку, сьогодні це 55%", - прогнозує Володимир Манько.