RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Порошенко звинуватив команду Зеленського в ще одному пострілі в спину армії

П'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що команда глави держави Володимира Зеленського зробила "постріл в спину армії" своїм рішенням про скорочення Комітету у справах ветеранів у Верховній Раді.

Про це екс-президент написав на своїй сторінці в Facebook.

"Скорочення Комітету у справах ветеранів - це ще один постріл в спину армії. Перший крок до згортання державної політики щодо захисників - соціальний захист ветеранів, членів їх сімей, сімей загиблих, учасників Революції Переваги", - заявив Порошенко.

Також він розповів про наслідки цього рішення для державної політики країни в сфері соціального забезпечення військовослужбовців. На його думку, це рішення може позначитися на міжнародній допомозі Україні.

"Скорочення Комітету може привести до ліквідації стратегічно важливого Міністерства у справах ветеранів. Зберегти його функціонування в Україні надзвичайно важливо. Підтримку Міністерству ветеранів України вже надали наші країни-партнери: США, Канада, Великобританія", - написав екс-президент.

Петро Порошенко висловив надію, що новообраний склад парламенту не підтримає такого рішення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народні депутати від партії "Слуга народу" запропонували своїм колегам по Верховній Раді список комітетів, які пропонується залишити в новому скликанні парламенту. За задумом авторів проекту, 6 комітетів Ради повинні бути ліквідовані.