RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Олена і недоторканність: "слугу народу" зловили в Раді за пікантним листуванням

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олена Кріворучкіна в залі парламенту повідомила про результати голосування по зняттю депутатської недоторканності абоненту "коханий" з романтичною припискою.

Про це повідомляє видання "Страна.ua" з посиланням на репортаж з Верховної Ради.

"Я люблю тебе. Сильно, сильно, сильно. Навіть не сподівайся, що розлюбила ... Недоторканність зняли. Тепер хочу кохатися з тобою день і ніч. Я на засіданні Верховної Ради", - написала вона.

Після цього, вона, очевидно, зрозуміла, що її знімають і перевернула телефон.

Олена Кріворучкіна пройшла на виборах в Раду по мажоритарному округу в Кривому Розі. Раніше працювала доцентом Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана. Вона була активною учасницею передвиборної кампанії президента Зеленського. Виховує доньку, яка нещодавно закінчила КІМО.

З чуток, Олена Кріворучкіна є кумою дружини нардепа Юрія Корявченкова (Юзік з "Кварталу 95").

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Володимир Зеленський попросив депутатів Верховної Ради писати менше СМС-ок на засіданнях в залі парламенту.

До цього депутата від "Слуги народу", засновника клініки "Борис" і радника президента Михайла Радуцького на засіданні Верховної Ради застали за нецензурним листуванням про кандидатів на пост глави Міністерства охорони здоров'я.