RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Після парі Зеленського і Філатова в Дніпрі почалися обшуки через скандальний міст

У п'ятницю, 13 вересня, в міській раді Дніпра співробітники прокуратури і СБУ проводять обшуки, що пов'язано з суперечкою президента Володимира Зеленського та мера Бориса Філатова про новий міст.

Про це повідомляє видання "Страна.ua".

Обшукують будівлю в рамках кримінальної справи про розкрадання коштів при ремонті Центрального (Нового) моста, про терміни здачі якого раніше посперечався міський голова і лідер країни.

Зокрема, вилучаються всі документи, пов'язані з ремонтом Нового моста. За словами місцевого журналіста Івана Красикова, підозри про вчинення злочину вручені заступнику мера Дніпра Михайлу Лисенко, інженеру з технагляду ДП "Жилком" Василю Самсонову і гендиректору підприємства-генпідрядника ТОВ "Маст Буд" Михайлу Беккеру.

Відзначають, що слідчі дії в міськраді проводяться якраз напередодні Дня міста, на які повинен приїхати Володимир Зеленський.

Нагадаємо, під час офіційного візиту в Дніпро президент України Володимир Зеленський уклав цікаве парі з місцевим міським головою Борисом Філатовим.

Як повідомляв "Апостроф", фотомодель з Дніпра Анна Мінюкова, відома також як Ася Міковіч, заявила, що роздягнеться для фотосесії, якщо мер міста Борис Філатов виграє парі з президентом України Володимиром Зеленським.